NON-STOP +40755011674

Politica de confidentialitate Fejer Top

Cine suntem si cu ce ne ocupam

  • Servicii complete de tractare, remorcare si interventiei atat pentru masini mici cat si pentru masini de mare tonaj
  • 11 autospeciale de tractare auto echipate la standarde europene si cu o echipa experimentata care face fata oricarei situatii
  • Echipa de 14 oameni cu ajutorul carora am preluat si flota unei alte companii, ajungand sa ne consolidam in doar 3 ani o pozitie pe piata de servicii rutiere.rutiere.
  • Experienta din 2008 cand am pornit cu o idee simpla, de a oferi pietei servicii de cea mai buna calitate in domeniul rutier.

In continuare gasesti informatiile necesare cu privire la modul in care colectam, stocam si prelucram date personale.

Declaratia noastra generala cu privire la protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, avem obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, orice date cu caracter personal pe care ni le furnizezi. Noi colectam aceste date atunci cand completezi un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau de a descarca diverse materiale, sau cand te abonezi la newsletter. Scopul colectarii acestor date este in principal de a comunica si de a-ti oferi informatii utile pe care le-ai solicitat. Nu practicam SPAM si promitem ca nu vei primi asa ceva de la noi. Ai oricand optiunea de a opta pentru stergerea adresei tale de email sau a numarului tau de telefon din baza noastra de date. Informatii non-private, care nu identifica o persoana anume, sunt supuse insa unei altfel de politici, cea de cookies, pe care o poti consulta mai jos.

Daca doresti sa stergem din baza noastra de date informatiile cu caracter personal furnizate de tine, ne poti scrie la adresa edithfejer@tractare.ro.

Deasemenea, website-ul nostru respecta normele impuse de noul Regulamentul General privind Protectia Datelor cu caracter personal ale cetatenilor Uniunii Europene – RGPD sau GDPR, intrat in vigoare in 25 mai 2018.

 

Datele colectate si prelucrate din site

Compania noastra colecteaza, prin intermediul website-ului si prin comunicare directa prin email, urmatoarele tipuri de date:

  • Date cu caracter anonim care nu pot fi asociate sau nu pot duce la identificarea unei persoane
  • Date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de email, telefon, oras, compania din care face parte persoana, functia ocupata in cadrul companiei, CV.

Aceste date pot fi colectate in mai multe moduri:

  • Folosind Prin formulare pe care le completezi in site sau pe alte canale Folosind cookies

Mai jos detalii despre fiecare mod de colectare

Datele colectate prin formular

Formular de contact

Date stocate:datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele solicitate sunt necesare pentru a i se putea raspunde solicitantului in cel mai adecvat mod posibil. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul Fejer Top, in functie de cererea solicitantului.

 

Formular comentariu

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor:Datele sunt stocate si publicate pentru a incuraja discutii pe baza informatiilor oferite in paginile care contin formularul. Comentariile vor fi supuse unui proces de aprobare. In cazul in care un reprezentant Fejer Top considera ca un comentariu nu incurajeaza o discutie pe baza informatiilor din pagina, din orice motiv, acesta poate sa nu publice comentariul. In acest caz, comentariul si datele vor fi sterse din baza noastra de date. Datele Nume, Mesaj si Website vor fi facute publice, iar adresa de email va fi folosita pentru notificarea utilizatorului, doar in cazul in care acesta a optat pentru aceasta optiune. Adresa de email completata in campul de adresa de email nu va fi facuta publica si nici nu va fi transmisa altor terti.

 

Datele colectate folosind cookies (Cookie Policy)

Ce sunt cookie-urile

Rolul lor esential este sa creeze utilizatorilor site-ului o experienta de navigare mai facila, mai utila si mai placuta, prin transmiterea de feedback catre proprietarii  site-urilor asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor (de catre utilizatori). De asemenea, unele cookies pot fi folosite pentru reamintire sau pentru personalizarea si targetarea reclamei.

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, care vor fi stocate pe terminalul utilizatorului (de ex. computerul, telefonul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Chrome etc.) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Ce tipuri de cookie-uri folosim

Folosim 3 tipuri de cookie-uri:

  1. Cookie-uri esentiale pentru functionarea site-ului. Acest tip de Cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. Spre exemplu: personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala, adaugarea de produse la cos, autentificare, comparatie produse etc. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimtamantului.
  2. Cookie-uri de statistici anonime. Aceste cookie-uri ajuta la transmiterea de informatii catre Google Analytics cu privire la experienta si comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru. Datele colectate folosind cookie-urile de Google Analytics, care ruleaza automat pe site-ului nostru, sunt date anonimizate care nu duc la identificarea persoanelor. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimtamantului.
  3. Cookie-uri de personalizare a publicitatii si de reamintire. Acest tip de cookie-uri capteaza date cu caracter personal si activarea lor pe website-ul nostru presupune acordarea consimtamantului prealabil. Aceste Cookie-uri se folosesc si pentru a targeta si/sau personaliza publicitatea online si sunt de obicei generate de programele de publicitate si reamintire apartinand unor terte parti.

Puteti decide stergerea cookie-urilor sau oprirea scrierii lor, folosind setarile browserului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau functionalitate a site-urilor web / aplicatiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie va poate impiedica sa utilizati anumite parti ale site-urilor sau aplicatiilor noastre.

Accesul, folosirea si stocarea datelor

Cine foloseste si are acces la aceste informatii

Pentru desfasurarea activitatilor noastre, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni, numiti in acest document imputerniciti. Serviciile furnizorilor externi presupun stocarea de informatii in bazele lor de date, informatii care sunt protejate si securizate.  Acestia pot fi:

  • Reprezentantii Fejer Top din departamentele: vanzari, marketing, administrativ, development sau suport client.
  • Platformele online utilizate si furnizori de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea:
    • Sistem de administrare website
    • platforma de email marketing
    • platforma de statistici Google Analytics
    • platformele de publicitate online folosite pentru actiuni de remarketing (Google AdWords, Facebook)

Cat timp vor fi stocate datele colectate

Formulare website:
Datele completate prin formularele de pe website, datele stocate in adminul website-ului, etc sunt stocate pana cand solicitantul cere stergerea lor.
 
In cazul formularului de download al materialelor de marketing, daca solicitantul nu a bifat optiunea de abonare la newsletter, platforma de email marketing va folosi datele pentru trimiterea unui email cu materialul de marketing solicitat, dupa care le va sterge din baza de date din platforma de email marketing in decurs de 90 zile.

Cookies:

In functie de tipul de cookie, datele captate de catre acestea au durate diferite de pastrare, care variaza astfel:

  • Pastrare date doar pe parcursul vizitei utilizatorului;
  • Pastrare date pe o perioada de cateva zile (spre exemplu, pentru a nu afisa anumite elemente din site, pop-up-uri, alerte, decat o data la cateva zile, nu la fiecare accesare a site-ului)
  • Pastrare date pe o perioada mai lunga de timp (cum este cazul datelor anonime captate de catre Google Analytics, autentificare automata, pastrare produse in cos cumparaturi)

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre Cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

Care sunt drepturile tale

In calitate de persoana vizata, ai urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de acces la date – dreptul de a obtine din partea Fejer Top o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc, precum si acces la datele respective; totodata, poti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre ai care fac obiectul prelucrarii.
  • Dreptul la rectificare – ai dreptul de a obtine modificarea, realizata de catre Fejer Top, a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.
  • Dreptul la stergerea datelor – ai dreptul de a obține din partea Fejer Top stergerea datelor cu caracter personal care te privesc, fara intarzieri nejustificate, iar Fejer Top are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) detinatorul datelor isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) detinatorul se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine Fejer Top in temeiul dreptului Uniunii sau al legislației romane. Fejer Top va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va informa cu privire la acesti destinatari, daca se va solicita acest lucru;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – Ai dreptul sa soliciti restrictionarea procesarii Datelor tale. Acest lucru inseamna ca prelucrarea Datelor tale  este limitata, astfel incat sa putem pastra Datele, dar sa nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica in circumstante specifice prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor, si anume:
    • exactitatea Datelor este contestata de persoana vizata (adica de tine), pentru o perioada care permite operatorului (adica Fejer Top) sa verifice corectitudinea Datelor;
    • prelucrarea este ilegala si persoana vizata (adica tu) se opune stergerii Datelor si solicita restrictia de utilizare a acestora;
    • operatorul (Fejer Top) nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;
    • persoana vizata (adica tu) a ridicat obiectii procesarii bazata pe motive legitime din partea operatorului in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului (Fejer Top) depasesc pe cele ale persoanei vizate (daca drepturile legitime ale Fejer Top prevaleaza asupra drepturilor tale).
  • Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, ai dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la Fejer Top la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  • Dreptul la opozitie– ai dreptul de a te opune, din motive legate de situatia particulara in care te afli, in orice moment, prelucrarii datelor tale cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
  • Dreptul de a depune o plangere in fața Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de a-ti retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de Fejer Top pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

 

Cum ai acces la datele tale

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ai transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le ai, mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne poti contacta oricand la:

  • Email: edithfejer@tractare.ro
  • Telefon: +40 755 011 674
  • Adresa: Str. Principala nr 774, com. Tarlungeni, Brasov

Vom onora orice solicitare venita din partea ta cu privire la datele tale personale si iti vom furniza in mod gratuit informatiile solicitate.

Contacteaza-ne cu incredere oricand.

Echipa Fejer Top