NON-STOP +40755011674

Dotari

Masini de interventie pentru depanari, interventii si asistenta tehnica

dotari-masini-min

Masinile din aceasta categorie, au ca scop oferirea urmatoarelor tipuri de servicii:

  • depanare la fata locului (acolo unde este posibil)
  • interventii uzuale
  • asistenta tehnica

Fiecare dintre acestea este dotata cu seturi de scule care sa permita interventia optima la fata locului. De asemenea, merita mentionat faptul ca acestea sunt inscriptionate astfel incat sa fie percepute de trafic ca fiind masini de interventie. Masinile sunt Mercedes Benz ML, si sunt achizitionate in anul 2008.

Masini de interventie pentru tractare si transport autovehicule avariate

masini-interventie-min

Special destinate tractarii si transportului autovehiculelor avariate, aceste masini au in componenta lor sisteme de ridicare in principal prin troliu. Intre acestea, se remarca un Mercedes Benz Sprinter, autovehicul special cu masa maxima de 5,9 tone.

De asemenea, in componenta acestei flote intra o masina IVECO, cu automacara, dar si autoplatforma MAN cu sistem de ridicare prin troliu si rampa de ridicare.

Fiecare dintre acestea sunt special proiectate pentru a raspunde necesitatilor clientilor, prin aceasta intelegand recuperarea si transportul vehiculelor avariate. Sistemele de operare sunt in partial electrice, partial hidraulice.

INCHIRIERE MACARA

de 100 tone, 7 tone si 3 tone

Suntem obisnuiti sa ne confruntam cu situatii practic insolvabile, insa echipamentul de inalta performanta poate sa gestioneze orice sarcina de lucru dificila.

 

7DDFEBD7-CE5D-41F1-80D0-BDABD0EC1967

Autoutilitare mari pentru recuperarea vehiculelor de mare tonaj

F589FD9E-766C-48AC-BE5A-60326C0FFF74_1_105_c
  • Reprezinta tot ce este mai modern in Europa pentru acest gen de vehicule; prin multiplele posibilitati de prindere si tractare, evita la recuperare cresterea pagubei la vehiculele avariate;
  • Fiecare inlocuieste mai multe vehicule printr-unul singur.
  • Descongestioneaza rapid locul interventiei.
  • Readuc in Romania vehiculele romanesti avariate in strainatate sau transporta la domiciliu vehiculele straine accidentate in Romania.
  • Indeplinesc si depasesc toate conditiile impuse de protectia muncii la recuperare si tractare, oferind siguranta maxima in exploatare.

Galerie foto