NON-STOP +40755011674

Dotări

Mașini de intervenție pentru depanări, intervenții și asistență tehnică

dotari-masini-min

Mașinile din această categorie, au ca scop oferirea urmatoarelor tipuri de servicii:

  • depanare la fața locului (acolo unde este posibil)
  • intervenții uzuale
  • asistență tehnică

Fiecare dintre acestea este dotată cu seturi de scule care să permită intervenția optimă la fața locului. De asemenea, merită menționat faptul că acestea sunt inscripționate astfel încât să fie percepute de trafic ca fiind mașini de intervenție.

Mașini de intervenție pentru tractare și transport autovehicule avariate

masini-interventie-min

Special destinate tractării și transportului autovehiculelor avariate, aceste mașini au în componența lor sisteme de ridicare în principal prin troliu. Între acestea, se remarcă un Mercedes Benz Sprinter, autovehicul special cu masă maximă de 5,9 tone.

De asemenea, în componența acestei flote intră o mașină IVECO, cu automacara, dar și autoplatformă MAN cu sistem de ridicare prin troliu și rampă de ridicare.

Fiecare dintre acestea sunt special proiectate pentru a răspunde necesităților clienților, prin această înțelegând recuperarea și transportul vehiculelor avariate. Sistemele de operare sunt în parțial electrice, parțial hidraulice.

ÎNCHIRIERE MACARA

de 100 tone, 90 tone, 80 tone, 70 tone, 60 tone, 7 tone și 3 tone

Suntem obisnuiți să ne confruntăm cu situații practic insolvabile, însă echipamentul de înaltă performanță poate să gestioneze orice sarcină de lucru dificilă.

 

7DDFEBD7-CE5D-41F1-80D0-BDABD0EC1967

Autoutilitare mari pentru recuperarea vehiculelor de mare tonaj

F589FD9E-766C-48AC-BE5A-60326C0FFF74_1_105_c
  • Reprezintă tot ce este mai modern în Europa pentru acest gen de vehicule; prin multiplele posibilități de prindere și tractare, evită la recuperare creșterea pagubei la vehiculele avariate;
  • Fiecare înlocuiește mai multe vehicule printr-unul singur.
  • Descongestionează rapid locul intervenției.
  • Readuc în România vehiculele românești avariate în străinătate sau transportă la domiciliu vehiculele străine accidentate în România.
  • Îndeplinesc si depășesc toate condițiile impuse de protecția muncii la recuperare și tractare, oferind siguranța maximă în exploatare.

Galerie foto